miercuri, 15 iunie 2011

BREAKING NEWS!



Eclipsa s-a anulat! Revoltati de faptul ca luna va fi portocalie, PSD-istii au cerut amanarea eclipsei. Astfel, in cateva zile, Romania va fi supusa la vot pentru a decide culoarea lunii.

"Este nedrept ca luna sa fie portocalie! Ar trebui sa se voteze, doar nu suntem animale!Traim in o tara democrata, in care luna ia ce culoare vrea poporul, nu Basescu!", a declarat Ion Iliescu.

"Deci, eclipsa asta, care este, nu poate sa fie asa oricum. Trebuie sa facem un vot sa vedem ce culoare sa aiba, plus ca rosul e mult mai frumos decat portocaliu!", ne-a marturisti si Marian Vanghelie.

Sursele noastre confirma banuielile PSD-istilor, conform carora PDL-ul ar fi vorbit cu oameni importanti de la NASA pentru a le oferi lor posibilitatea de a-si alege culoarea lunii! Se pare ca unul dintre acuzati este chiar Yuri Gagarin!
UPDATE: Se pare ca PDL nu ar fi dorit sa opreasca eclipsa portocalie, dar planul lor malefic a fost stopat de nori! Cei de la PSD spun ca Geoana este cel care a trimis norii! MULTUMIM PSD!
Pentru mai multe detalii socante, reveniti si maine!

Un comentariu: